Bara lite jag


När jag var på Bali för många månader sen ville ja busa lite med Chris o skicka en bild på mej när ja va lite halvnaken, så de gjorde jag. Toket var att mailet inte kom fram till Chris o sen tänkte ja inte mer på det.
Mailet hette afternoon treat o ja skrev nåt om att if you are nice there will be more pics, hahahhahaha. Idag hade jag fått ett mail av en helt annan Chris Simpson som skrev niiiceee. I really need to check this email more often!!!
hahaha.

Allt går på som vanligt här. Kollar lite jobb o förhoppningsvis löser allt sig i morgon.  Helgen har varit väldigt bra, eurovision och Malins 30 årsfest och Michelles hejdå och jag hamnade på Liars och massa vin o drinkar blev det och jag tänkte att en kaffe kunde vara bra eftersom ja började jobba tidigt. 4 poliser stod i kön till 3 beens o när jag såg dom kände jag bara att ja var tvungen att sjunga. Så jag sa: I feel like singing, imagine me in a red dress on a car! O sen sjöng jag please mister jailor från crybaby tills poliserna sa att jag var suspicious och Megan drog mej därifrån. Ja tycker livet borde vara lite mer som en musikal.
Sen gick jag hem, för ja tyckte det var moget och vuxet för ja skulle jobba morgon. Kom hem o satte mej ner o blev uttråkad och gick ut igen. Två timmars sömn o sen jobb - woooh!

Svenska för hjärtat v. 2.0

Hjärtat har varit på biblioteket och skaffat ett ”lära sej svenska-kit” med en bok o en cd. Hans nya favoritord är Ångermanland. Han tycker att det känns bra i munnen att säga och säger det hela tiden, han är besatt av ångermanland. Du äter skit i ångermanland. Är du från ångermanland? Jag är en ingenjör från ångermanland.
Jag skrattar och skrattar och skrattar åt hans pizzabagar- blandat med amerikanska dialekt och tänker att den här sverigeresan kommer ga finfint!


RSS 2.0