Roliga filurer # 2 / DumHanna

Det har börjat en ny servitris i restaurangen. Hon heter Sam och är från Kanada eller northameeeerica som hon hellre säger. Sam är fruktansvärt jobbig. Allting är bättre i Northameeeerica, o varje mening börjar med "in northameeeerica" eller " I do" I am" osv. Dessutom hörs hennes röst genom hela restaurangen o värre blir det när hon dricker vin. Egentligen är det nog synd om Sam för ingen människa kan möjligen tycka om henne, o ja vill vill vill inte vara rude, men hon tar fram DumHanna i mig. DumHanna som bara blänger när hon avbryter för att berätta en intressant historia om northameerica eller bara totalignorerar o inte svarar när Sam pratar om sig själv. Jag står inte ut. Nån borde tala om för henne att hon är skitjobbig. Inte jag, men nån som är kompis med henne.
Jag tror inte att hon har några såna så dumHanna tänker bjuda hem Shelley, James o Marie på söndag o glömma bort Sam, och o hon ändå kommer till gaymaskeraden så tänker dumHanna tappa bort henne i vimlet eller satsa på att vara så högt uppe i det blå att hon inte ens märks.

I övrigt brann min balkong idag.
Bara bordet ifs så de va inte så farligt.

Jag var och åt sushi. Nu är det söndagnatt o jag är ledig tills på onsdag. Jag ska göra viktigheter fram tills dess. Men först ska ja somna i soffan o vänta tills min bartender kommer hem o bäddar ner mej. Gonatt! 

Nya tag

Den här veckan har jag inte fått mycket vettigt gjort alls, bara jobb och sena kvällar med vin o smirnoff på jobbet o Envy. Nästa vecka då jävlar  dock ska jag skärpa mej o då handlar allt om papper.
12 veckor tills ja kommer hem o så mycet ja maste fixa innan!

Igår gick jag och Marie o gjorde vara naglar, första gangen på typ ett år på resande fot o första egogrejen på läääänge!! Nästa söndag har East stor gayfest, shelley, james o jag ska gå o man ska klä ut sig! ja ska va indian, de blir skoj!  
Ikväll e de jobb igen med magdansoö o foömodligen proppfull restaurang. min manager är Peter Andrés storebror. De tycker ja e helfestligt men ingen annan fattar. Pust. Australien e verkligen efter, verkar ha missat hela 90talet eller inte komit dit än. Har varit en del i baren o briljerat också, mina drinkar e grymma o ja nynnar pa nellysången "i like the bartender"

Roliga filurer # 1

Kockar är inte snälla, överlag. Om ni inte visste det innan så vet ni det nu. Kockar är nog i grunden sura tror jag. Kocken på Chrysafi Broadbeach tycker inte om mig alls. Han skriker o gastar och när jag beställer mat ser han till att den är äcklig. Igår beställde jag en grekisk burgare och jag fick en bränd yta och en köttfärssmet i mitten.
han säger otrevliga saker också, som att jag borde sticka ut mina ögon och sånt. Då brukar jag ge honom en kram för jag tycker synd om honom som är så arger.

Tralallaaaaa

Det känns som att ingen läser min blogg längre. Glömmer ni bort mej nu när jag snart kommer hem?? Inte schysst!
Iallafall. Vardagslunket har infunnit sig i australien. Här har man inte ångest på söndagar utan på torsdagar, för fredag o lördag är jobbiga jobbdagar. Vi är förkylda trots värmen o hostar å nyser o spelar playstation. Häromdagen tog Chris med mig till pancake paradise där vi åt all you can eat pancakes och hade det gott, sen träffade jag hans mamma på riktigt för första gången o vi åt teppanyaki o chokladdoppade jordgubbar på max brenner till efterrätt.
Det ser ganska lovande ut att komma hem, jag måste söka lite jobb men samtidigt vill jag inte ha så mycket jobb om det blir något av den här nya grejen, vilket jag hoppas på. Idag är jag iallafall stationerad på biblioteket för att kolla jobb, Hittills har jag kollat facebook, haha!
Nej men hörrni, nu ska ja faktiskt göra lite vettiga saker.

PS. Det finns en dishboy på mitt nya jobb också. Han heter Simon (Saaajjjmon) o är från Frankrike o jag tror att han försöker bjuda ut mej men det fattar inte jag för vi har grava kommunikationsproblem. Häromdagen kom han fram till mig och sa saker.  Jag glodde lite dumt på honom en stund och skrattade lite och sen gick jag. Kocken berättade efteråt att han sa "lets go to the beach you and i and have a party. Hm.

Jag har fått en ny kompis också. Hon heter Shelley, det är bra för Megan o jag ses nästan aldrig.



 PUSS

RSS 2.0