Att kasta sten

I söndags trotsade jag bakfyllan efter en minst sagt skum fjortiskväll (dock på bästa sätt) och gjorde våfflor, asgoda tunnbrödsrullar med pepparrotscreme och rostbiff, kokade en termos kaffe och sen åkte hjärtat och jag med båten ut i skärgården. Där satt vi på en ö i solen på en brygga och dinglade ben över havet, kastade stenar, plockade snäckor, gick på naturstigar, gick vilse och hamnade på en kurs runt hela ön, genom ett träsk, över några berg och sen tillbaks 5 timmar senare. Jag hade solen i ögonen och vinden i öronen hela dagen och det var så jävla skönt att vara ute i naturen igen och vi skrattade och somnade sen tidigt tidigt med thaimat i magen. Tänk om alla söndagar var så.

Har jag berättat

Har jag berättat för er hur mycket jag älskar min uteplats?
I lördags satt jag i solen i flera timmar och läse dålig bok och hade fötterna på bordet och lyssnade på Håkan hellström och blev alldeles röd på bröstet och fräknig. Hjärtat tog fram sin händiga sida och vi klippte träd och högtryckstvättade trägolvet och på lördagen hade vi årets första BBQ bara han och jag. På uteplatsen. Liksom. Så jävla fint var det.
Den här helgen har vart den bästa på länge och jag är allmänt glad och lätt i kroppen.
Nu är det vecka två på mitt nyttiga liv. Jag känner mig himlans nyttig. Jag har dessutom fått ett beställningsjobb på inte mindre än FEM porträtt av bla. Afzelius och Winnerbäck. Jag tycker det ska bli skitroligt. Så jag startar den här veckan med ett leende - och hoppas att den kan fortsätta så.
Idag är hjärtat på ambassaden i Stockholm för att få ett nytt pass. Håll tummarna för oss snälla för blir det minsta mer krångel med nån myndighet typ ever så dör jag.

Dag 2

Och jag är skitduktig! Bakade nyttigt bröd med mandelmjöl idag o känner mig redan snyggare. Win!


Nya mål

Igår köpte jag en assnygg bikini (o massa mer saker som jag inte behövde och inte har råd med) och om bara en månad ska den på. Jag har vart uttråkad och rastlös o trött på mig själv ett tag så imorgon börjar jag projekt "blidödssnygginyabikinin" på flera plan. Ikväll ska jag shoppa nyttigheter (mat) (förövrigt det ENDA jag ska shoppa på ett jävla bra tag framöver nu) och imorrn börjar jag. Jag hör av mej för er som är intresserade. För er andra, sluta läs. Haha. Nej men allvar. Dags att skaffa magrutor nu. Projekt veronicasecretsnygg startar nu. Håll i hatten .


Utkast: Apr. 09, 2013

Och så begravde vi yxan och täckte över stigarna vi trampat upp och istället drack vi vin och skrattade från magen och imorse när jag satt på vagnen och lyssnade på Kings of leons Knocked up så kom jag ihåg precis vad det var som gjorde oss fantastiska.
Och fan alltså, vi ska fortsätta så nu.

Idag

Idag kom våren. Den kom egentligen för ett bra tag sedan, jag vet det. Men idag är den dagen det börjar räknas. När jag lämnar vintern och allt elände bakom mig. Idag är början på det som ska bli bra.

RSS 2.0