svenska for hjartat

har spenderat nagon timme med att lara hjartat svenska. han lar sig fort och satter redan efter en timme ihop egna meningar som jag inte lart honom. jag gar ut pa balkongen och nar jag kommer tillbaks har han ett stort lurigt flin i ansiktet och sager " du ater skit pa natten du atert skit pa morgonen"

Det blir bättre nu

Nya lägenheten är toppen, pooler och uppvärmda jaccuzzis och vi utnyttjar allt så mycket vi kan, men med lägenhet och nya ägare och Chris nya jobb så kommer vardagen och snefyllor och pengaproblem och allt detta plus brist på internet har gett mej sjuk sjuk hemlängtan.Påsk o ja va inte hemma, högtiderna är inte som dom borde här. Inga ägg o kycklingar o inga blommande vår-körsbärsträd.

Men fortfarande, jag har havet, jag har kolsvarta mandelögon och dom mjukaste kramarna och jag vet att vi kommer igenom det här. Igår sa Chris att vi borde flytta till Sverige. Jag vill ju det men jag vet ju att det blir vardag där med, utan saknaden efter alla men ändå vardag. Ska jag sätta Chris i SFI?, arbetsförmedlingen o försäkringskassan?Jag vet inte. Det börjar bli dags nu iallafall att kolla biljetter för resan hem, till sommaren, och seriöst spara pengar till den. Jag måste få komma hem i sommar. Måste det.

 Häromdagen när jag vaknade o skulle till jobbet o allt kändes tungt och trist så gick jag ut på balkongen och såg en stor regnbåge precis utanför. Jag tog det som ett tecken på att allt kommer att ordna sig och så samlade jag lite kraft. 

Chris har lärt sig lite mer svenska. Han är otroligt söt när han säger; jag är hungrig och tröja och byxa.


Visum v. 2.0

....Vilket gör att vi nu kan checka av punkten gemensamt boende på den oändliga listan över papper som ska lämnas in.
wooh!

Äntligen!

Vi fick drömlägenheten, precis den vi ville ha, 16 våningen med utsikt som bara tusan, pool och gym och 3 minuter till stranden, mitt på Broadbeach! Flyttar in i morgon och ikväll ska jag dubstepa bort mitt huvve. Nu kan livet börja!

Just nu

lyssnar vi på soft-jazz, dricker vin, han vitt o jag rött och grillar på hederligt aussie-vis och njuter av att vi nu är lifepartners på vårt första gemensamma papper

Viktigdag

Nu börjar det! Idag fixar vi gemensamt bankkonto och kameran är datum-installd, här ska tas foton med en jävla massa människor, vi är "a socially accepted couple!"

Sämre dagar

Har inte skrivit på ett tag och det beror på att jag mest har jobbat, trist på jobbet för min manager är en skit. Chris har sagt upp sig och vi har nya ägare och det har gjort att min manager har blivit en skitstövel som tror att han kan behandla folk hur som helst. jag hatar att bli behandlad som en servitris och har varit nere och fått hemlängtan av värsta slaget. Inget kul att berätta med andra ord. Var ute med Megan igen iaf, Megan o Malin o Stefan o Michelle o drack massa drinkar o gick till jobbet 7 dagen efter. 2 dagar ledigt nu iaf, och imorgon ska vi ägna åt visumskit o lägenhetsansökningar men sen ska Malin o Stefan få träffa Chris på ritkigt iaf, dom ska ju ända skriva brev om att vi är ett "socially accepted couple" om vi gifter oss.

Chris och jag har lagat middag idag och drucki lite vin och nu ska i se film, min tur att välja så det blir Stardust o jag ska försöka att inte somna som ja gjort dom senaste 3 fimlerna.

Ni ser. Bara tråk.

I wanna make you feel free

It don't snow here
It stays pretty green
I'm going to make a lot of money
Then I'm going to quit this crazy scene
Oh I wish I had a river I could skate away on

He tried hard to help me
You know, he put me at ease
And he loved me so naughty
Made me weak in the knees
Oh, I wish I had a river I could skate away on

I wish I had a river so long
I would teach my feet to fly



Gypsy

Idag hade vi vår lediga dag så Chris tog med mig till wildllife parken och jag fick hålla en koala och klappa kängurus. Nu dricker vi sangria pa balkongen och en kille här trollar för oss.
"dont pull that gypsy shit on me" sager Chris och så skrattar vi och letar efter ljuset som han precis hostade upp och som sen flög ivag over bordet

Där din axel blir till hals

All I really, really want our love to do
Is to bring out the best in me and in you
I want to talk to you
I want to shampoo you
I want to renew you again and again
Applause, applause - life is our cause
When I think of your kisses
My mind see-saws

I want to knit you a sweater
Want to write you a love letter
I want to make you feel better

I want to make you feel free

Min mami

Pratade med mamma om alternativen jag har för att stanna här, eller kunna åka tillbaka senare.
Min morsa är inte som andra va.

- jaha, men gift er då?
- men mamma, GIFTA sig....
- De är väl ingen att tjafsa om? äsch! ÄSCH!, det är väl bara att göra?  sätt igång och skaffa alla papper, jag skriver på vad som helst!


Dagens dishboy

Andy gillar inte att diska, han gör allt för att få låta bli så vi är alltid utan bestick när det är han som e diskpojke, Idag när ja kom in i köket sa Nate; LittleAndy here just told me youre an amazing kisser (vilket stackars lilla Andy såklart inte hade sagt, iallafall inte just då) och jag kunde se littleAndys ansikte gå från diskpojksrödhårigtblek till rött och från rött till så rött så de nästan gick över till lila. Stackars lilla Andy. Ja kallade honom cutie och gick ut.
När ja kom tillbaks till köket hade han tagit av sig till linne och stod med händerna mot diskbänken så att ja skulle se att han hade tränat armarna.

Jag är inte alltid smart

Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv Det är en dålig idé att klippa håret själv

RSS 2.0