Det här om att läsa gamla blogginlägg

Och ba stöta på den här stunden:

Idag hade vi vår lediga dag så Chris tog med mig till wildllife parken och jag fick hålla en koala och klappa kängurus. Nu dricker vi sangria pa balkongen och en kille här trollar för oss.
"dont pull that gypsy shit on me" sager Chris och så skrattar vi och letar efter ljuset som han precis hostade upp och som sen flög ivag over bordet

Svenska för hjärtat v. 8.0

Jag vet inte om jag har berättat det, men jag måste göra det igen, för det är bland det roligaste jag vet.
Hjärtat slog på Netflix en dag och ville se Samurajfilm. Tyvärr gick det inte att få engelsk text så istället pausade vi i varje mening och han fick översätta till svenska, som en bra lektion typ.
 
Hursomhelst, Samurajen är i en arena och slåss mot en annan samuraj. Helt plötsligt börjar det komam svart gegga ur den ena samurajens mun och han dör lite långsamt. Åskådarna frågar: Vad hände med honom?
Hjärtat översätter: What happend to him?
Den andra samurajen svarar: Gift!
Hjärtat översätter: Marriage!
 
Ha hahahahahaha.
 
En annan mening som hjärtat lärde sig av denna film var:
Du ska få smaka på min hämnd! - som han skriker när han tycker att det passar.

Läkare

Och så ska vi gå på läkarundersökning, Jag är livrädd och lukten på Cralanderska är salva och gammal tant och nålar.
Jag svimmar lite redan när vi kommer in och hjärtat tröstar och peppar och vi tar en kölapp och för varje nummer som närmar sig mitt så ropar jag rakt ut aaaarggh! Och tanten i provrummet är inte alls särskilt vänlig men proverna tas, lungröntgen görs, och gubben som klämmer överallt och slår på mina knän har fingrar som luktar illa.
På hemvägen köper hjärtat "goodgirlchoklad" och lagar den godaste svampsoppan från scratch och jag ligger på hans mage i soffan och säger att det här skulle jag aldrig göra för nån annan än dig och somnar sen av utmattning.
 
 

Visumansökning version 700. Typ

Fick svar på Visumet till Australien nu. Redan! Fick en liten enkel komplettering och sen den där jävla läkarundersökningen som dom ska ha 6000 för.
Den är i morgon. Tydligen ska dom testa allt från lungor till HIV till kognitiv förmåga. Jag gillar inte läkare. Hjärtat ska hålla handen.
Nån som vet om det tar lång tid att få svar efter att läkarundersökningen är gjord?

Nu har jag bestämt mig

Om 11 månader tänker jag flytta till Australien.
Sen får saker bara lösa sig.
En god vän lämnade ett meddelande i sanden på min strand. Jag började morgonen med en stor klump i halsen som vägrar försvinna.

Och så bygger vi en mur

Det är så många förändringar i min familj just nu och sen ett tag tillbaka att det senaste nu mer blev som en axelryckning än protester och störtgråt.
Jag kanske har börjat bygga på den där känslomässiga buren nu, låta folk (familjen) sköta sitt osv.

RSS 2.0