Sommaren 2012

..Blev sommaren då vi tog vår nya/gamla BMW Frankie och åkte till hyrda stugan på Orust med storebror och gravida Annso. Där jag lärde hjärtat hur man dansar tryckare till Tommy Nilsson, drack för mycket vin och därför (?)förlorade fotbollsmatchen mot campingens ungar och hade träningsvärk och solbränna i flera dagar.
Där jag vann vårt nåndag kommande barns namn i en minigolfrunda och hur hjärtat lyfte mig för att jag skulle nå dom söta körsbären i trädet vid Runstenen.

Då vi tröttnade på att vara hemma och spontanåkte till lyxigt hotell i Helsingör, åkte vattenrutschkana, drack coctails och gick på Casino. Där vi båda var lite lost och inte förstod vad nån sa, där solen sken och där hjärtat skrattade och jag åt sockerärtor och jordnötsmiddag.

Och konserterna. Lars Winnerbäck med Lillasyster som studsade av lycka och dom två förtrollade kvällarna på Ullevi med Bruce Springsteen som spelade My city of ruins och Because the night, Chris och Jeppe och min Israeliska vän Natasha som försvann.

Och sen tomheten som kom efter. Och den här jävla PMSen.
Hursomhelst så har självterapin börjat och jag mår faktiskt lite bättre redan. Fast jag är tillbaks på jobbet.

Jag funderar på att flytta till Irland med hjärtat. Jag har inte vart där men det är säkert trevligt.
Jag ska ta upp det på förslag ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0